Mall Gåvobrev / Gåva av bostadsrätt

249 kr

Dokumentmall för gåvobrev är avsett att användas vid gåva av bostadsrätt.

Med hjälp av denna mall kan du på egen hand skriva att giltigt gåvobrev avseende en bostadsrätt eller en del av en bostadsrätt. Mallen är särskilt utformad för att användas vid gåva av bostadsrätt och du kan i mallen bland annat bestämma att bostadsrätten ska ges som enskild egendom samt om gåvan ska räknas som förskott på arv.

Mallen leveras per e-post inom ett par sekunder efter det att du gjort din beställning. MallService ingår vid köp av denna dokumentmall.

–––––––––-
Med stöd av denna dokumentmall kan du själv skriva ett gåvobrev avseende en bostadsrätt eller en andel av en bostadsrätt. Mallen är särskilt utformad för gåva av bostadsrätt och innehåller specifika bestämmelser vilka används när det är en bostadsrätt som ges bort i gåva.

Dokumentmallen är mycket enkel att fylla i och du kan själv upprätta gåvobrevet på mindre än tio minuter. När du laddar ner mallen får du även en informationsskrift som förklarar hur du ska fylla i mallen. Du kan dessutom kontakta vår MallService om du är osäker på hur du ska använda dig av mallen.

I mallen finns särskilda bestämmelser där du enkelt anger om bostadsrätten ska vara gåvotagarens enskilda egendom och om den ska avräknas som förskott på arv. Du kan även skriva in helt egna bestämmelser om du så önskar.

Mallen levereras i såväl Word-format och pdf-format. Word-filen kan du öppna i de flesta ordbehandlingsprogram och pdf kan du öppna i ditt pdf-program eller din webbläsare.

Denna blankett för gåvobrev är endast avsedd att användas för att upprätta ett gåvobrev vid gåva av bostadsrätt. Ska du upprätta ett gåvobrev avseende någon annan egendom kan du titta närmare på någon av följande mallar:

Dokumentmall för gåvobrev avseende lös egendom.
Dokumentmall för gåvobrev avseende fast egendom.
Dokumentmall för gåvobrev avseende pengar.

Vem är mallen avsedd för?

Denna mall för gåvobrev är avsedd att användas av en privatperson som vill skriva ett gåvobrev avseende en bostadsrätt eller en del av en bostadsrätt.

Vad som ingår

Dokumentmall i Word-format för gåvobrev avseende bostadsrätt.
Dokumentmall i pdf-format för gåvobrev avseende bostadsrätt.
Instruktionsskrift som förklarar hur man fyller i dokumentmallen
MallService

Dokumentinformation - Dokumentmall för gåvobrev avseende bostadsrätt

Antal sidor: 1
Format: Word + PDF
DokumentID: JM502DP
Benämning: Dokumentmall för gåvobrev avseende bostadsrätt

Sök efter mall

Artikelnr: JM502DP Kategori: Etiketter: , , , , ,