Mall – Löpande skuldebrev

249 kr

Mall för att skapa ett löpande skuldebrev.

I mallen kan du snabbt och enkelt skriva in skuldbelopp, ränta, tidpunkt när amortering och betalning av ränta ska ske, vad som gäller om låntagaren är sen med betalning m m. Du kan även skriva in egna bestämmelser i mallen.

Mallen kan användas av såväl företag som privatpersoner.

MallAssistans ingår vid köp av denna dokumentmall.

MALL LÖPANDE SKULDEBREV

Med stöd av denna dokumentmall kan du själv skriva ett löpande skuldebrev i form av ett orderskuldebrev. Detta innebär att skuldebrevet kan överlåtas, vilket är kännetecknande för löpande skuldebrev. Vill du skriva ett skuldebrev som inte är avsett att överlåtas bör du istället använda dig av vår mall för enkelt skuldebrev.

I mallen skriver du själv snabbt in belopp, ränta, tidpunkt för amortering och betalning av ränta, om återbetalning ska ske kontant eller via bankkonto och vad som sker vid dröjsmål. Du kan självfallet även skriva in egna bestämmelser, mallen innehåller ett särskilt utrymme för just detta.

Mallen levereras i såväl Word-format som pdf-format.

VEM ÄR MALLEN AVSEDD FÖR?

Denna dokumentmall är avsedd för privatpersoner och företag som önskar skapa ett löpande skuldebrev, det vill säga ett skuldebrev vilket ska kunna överlåtas av den person eller det företag som innehar skuldebrevet.

VAD SOM INGÅR I PRISET

  • Mall - Löpande skuldebrev i Word-format.
  • Mall - Löpande skuldebrev i PDF-format.

DOKUMENTINFORMATION MALL - LÖPANDE SKULDEBREV

Dokumentnummer: 553
Antal sidor: 2
Format: Word + PDF
Benämning: Mall - Löpande skuldebrev

Sök efter mall