Sammenlign strømpriserLåne pengerSammenlign strømpriserBest i test bilforsikring 2020Lånekalkulator til forbrukslånBredbåndsleverandører i Norge

Mall – Fullmakt Försäljning av Bostadsrätt – Bevittning

Mall – Fullmakt Försäljning av Bostadsrätt – Bevittning

199 kr

Dokumentmall för skapande av fullmakt med bevittning för försäljning av bostadsrätt.

Mallen är särskilt anpassad för försäljning av bostadsrätter genom fullmakt där fullmäktigen kan hantera de flesta frågor som rör bostads-rätten som att t ex ingå överlåtelseavtal, upprätta likvidavräkningar, begära utträde i bostadsrättsföreningen m m. Genom att fylla i person- och lägenhetsuppgifter skapar Du snabbt och enkelt en professionellt utformad fullmakt som uppfyller lagens krav. Fullmakten ska bevittnas av två personer.

Denna dokumentmall finns även utan bevittning via följande länk: Mall – Fullmakt Försäljning av Bostadsrätt (128)

Längre ner på denna sida kan läsa mer om dokumentmallen och reglerna kring fullmakter vid försäljning av bostadsrätt.

 

VEM ÄR MALLEN AVSEDD FÖR?

Dokumentmallen är avsedd för privatpersoner som avser att sälja sin bostadsrätt där försäljningen ska ske genom ett ombud och därför behöver skapa en professionellt utformad fullmakt med bevittning av två personer.

MALL – FULLMAKT FÖRSÄLJNING AV BOSTADSRÄTT

Med hjälp av denna dokumentmall är det möjligt att snabbt och enkelt skapa en professionellt utformad fullmakt med bevittning som är särskilt anpassad för försäljning av bostadsrätter.

Fullmakten omfattar inte endast ingående av överlåtelseavtal utan omfattar även andra åtgärder som t ex underteckna köpbevis och likvidavräkningshandlingar, ansöka om utträde ur bostadsrättsföreningen, ta emot och kvittera köpeskillingen m m.

Denna dokumentmall finns även utan bevittning via följande länk: Mall Fullmakt Försäljning av Bostadsrätt (802)

Bevittning är inte något krav enligt svensk rätt men det kan ofta vara en fördel att använda sig av en fullmakt med bevittning då det blir enklare för t ex köparen, bostadsrättföreningen m fl att acceptera fullmakten.

OM FULLMAKT VID FÖRSÄLJNING AV BOSTADSRÄTT

Det finns inte några särskilda regler för fullmakter vid försäljning av bostadsrätt genom fullmakt. Det är således de vanliga fullmaktsreglerna som gäller. Du kan läsa mer om dessa regler vid vår dokumentmall Mall-Fullmakt (128).

VAD SOM INGÅR I PRISET

  • Mall – Fullmakt Försäljning av Bostadsrätt med Bevittning (Wordformat)
  • Mall – Fullmakt Försäljning av Bostadsrätt med Bevittning (PDF-format)
  • MallSupport.

DOKUMENTINFORMATION

Version: 1.1
Dokumentnr:
Antal sidor: 805
Format: Word + PDF
Benämning: Mall – Fullmakt Försäljning av Bostadsrätt med Bevittning

Vi använder cookies för att ge våra besökare bästa möjliga upplevelse av webbplatsen. Genom att besöka webbplatsen accepterar du att vi använder oss av cookies. Ok