Billigste strømprisDagens spotprisMobilselskaper i NorgeSnekkerSolcellepanel på hus

Mall – Fullmakt Försäljning av Bostadsrätt – Två Fullmaktsgivare Bevittning

Mall – Fullmakt Försäljning av Bostadsrätt – Två Fullmaktsgivare Bevittning

199 kr

Dokumentmall för skapande av fullmakt med bevittning avseende försäljning av bostadsrätt när det finns två ägare/fullmaktsgivare till bostadsrätten.

Dokumentmallen är särskilt anpassad för försäljning av bostadsrätter genom fullmakt med bevittning när det finns två säljare, t ex ett par som äger en bostadsrätt gemensamt.

Bevittning är inte något krav enligt svensk rätt men det kan ofta vara en fördel att använda sig av en fullmakt med bevittning då det blir enklare för t ex köparen, bostadsrätts-föreningen m fl att acceptera fullmakten.

Längre ner på denna sida finns ytterligare information.

Artikelnr: 812 Kategori: Taggar: , , ,

VEM ÄR MALLEN AVSEDD FÖR?

Dokumentmallen är avsedd för situationer där två personer vill sälja en av dem ägd bostadsrätt och försäljningen ska genom ett ombud och man därför behöver skapa en professionellt utformad fullmakt som dessutom ska bevittnas av två vittnen.

MALL – FULLMAKT FÖRSÄLJNING AV BOSTADSRÄTT

Med hjälp av denna dokumentmall är det möjligt att snabbt och enkelt skapa en professionellt utformad fullmakt med bevittning som är särskilt anpassad för försäljning av en bostadsrätt vilken ägs av två personer.

Fullmakten omfattar inte endast ingående av överlåtelseavtal utan omfattar även andra åtgärder som t ex underteckna köpbevis och likvidavräkningshandlingar, ansöka om utträde ur bostadsrättsföreningen, ta emot och kvittera köpeskillingen m m.

Det är i och för sig inte något krav att en fullmakt avseende försäljning av bostadsrätt måste vara bevittnad för att vara gällande. Emellertid är det ofta en fördel att en fullmakt är bevittnad då det blir enklare för t ex köparen, bostadsrättföreningen m fl att acceptera fullmakten. Har Du möjlighet att använda Dig av två personer som bevittnar fullmakten är därför en bevittnad fullmakt att rekommendera.

Denna dokumentmall finns även i en version utan bevittning via följande länk: Mall – Fullmakt Försäljning Bostadsrätt Två Fullmaktsgivare

OM FULLMAKT VID FÖRSÄLJNING AV BOSTADSRÄTT

Det finns inte några särskilda regler för fullmakter vid försäljning av bostadsrätt genom fullmakt. Det är således de vanliga fullmaktsreglerna som gäller. Du kan läsa mer om dessa regler på sidan för vår dokumentmall Mall-Fullmakt (128).

VAD SOM INGÅR I PRISET

  • Mall – Fullmakt Försäljning av Bostadsrätt Två Fullmaktsgivare med Bevittning (Wordformat)
  • Mall – Fullmakt Försäljning av Bostadsrätt Två Fullmaktsgivare med Bevittning (PDF-format)
  • MallSupport.

DOKUMENTINFORMATION

Version: 1.1
Dokumentnr: 812
Antal sidor: 2
Format: Word + PDF
Benämning: Mall – Fullmakt Försäljning av Bostadsrätt Två Fullmaktsgivare med Bevittning

Vi använder cookies för att ge våra besökare bästa möjliga upplevelse av webbplatsen. Genom att besöka webbplatsen accepterar du att vi använder oss av cookies. Ok